Gambar : Ini Ke Bakal Tunang Liyana Jasmay?

on 2 Mar 2012

Ini ke gambar fathuddin mazlan bakal tunang liyana jasmay? Dari gambar ni, aku tengok memang nampak segak habis dan memang nampak macam ahli perniagaan fathuddin ni. Seperti yang korang sedia maklum, liyana jasmay bakal tamatkan status bujang tak lama lagi tapi siapa teman lelaki liyana masih tak diketahui.






















Gambar ni mula tersebar di beberapa blog hiburan tempatan. Fathuddin mazlan dikatakan berada di tengah-tengah antara 3 lelaki dalam gambar kat atas. Kalau betu tu fathuddin, memang bertuahla liyana. Lelaki macam fathuddin ni memang dalam senarai wanted setiap perempuan malaya kat malaysia ni. 

Anyway, macam ada iras-iras ustaz azhar idrus pulak fathuddin ni. Kan? Hak hak.

Sumber : Rentak Artis
Ranking: 5

{ 1 comments... read them below or add one }