Gambar Majlis Hari Jadi Siti Saleha Yang Ke-22

on 26 Mar 2012

15 gambar ketika majlis hari jadi siti saleha yang ke-22 - Rasanya dah lama tak dengar update pasal siti saleha. Jadi pada peminat siti, entri ni untuk korang. Baru-baru ni di hotel the nomad sucasa, siti saleha telah dijemput untuk merasmikan kelab peminat siti saleha sekaligus meraikan balik hari jadi dia yang bertarikh 14 mac 2012 lepas. 


Sedikit info tentang kelab peminat siti saleha. Kelab ni ditubuhkan secara tak rasmi oleh peminat siti sendiri yang mana akhirnya digunakan secara rasmi lepas mendapat persetujuan dari siti saleha sendiri. Tujuan kelab ni ditubuhkan ialah sebagai penghubung antara siti saleha dengan peminat. So pada peminat siti saleha, like lah fanpage tu. Silap-silap mungkin korang akan chat dgn siti sendiri nanti tahu.

Anyway, siti saleha masih lagi nampak cantik dan comel dan cantik dan comel walaupun dah lama tak muncul di tv. Hehe. Blog hawau ucapkan selamat hari jadi yang ke-23 untuk siti saleha. Semoga dimurahkan rezeki, panjang umur dan karier siti akan makin bersinar. Lagi gambar majlis hari jadi siti saleha dengan klik read more. Kredit gambar : Rentak artis

 
Ranking: 5

{ 0 comments... read them below or add one }