Kenapa Nur Aishah Zainal Upload Gambar Pertunangannya Dengan Ally Iskandar?

on 19 Mar 2012

Pada yang tertanya siapa nur aishah zainal, dia adalah bekas tunang ally iskandar. Khamis lepas nur aishah telah meng-upload semula gambar pertunangan dia dengan ally iskandar. Ini sekaligus buat aku tertanya-tanya motif dia upload gambar-gambar ni dalam keadaan ally yang tengah bahagia dengan isteri dia sekarang, farah lee.Gambar ni disimpan dalam album facebook aishah bertajuk "BitterSweetSour". Cuma gambar ally takde ah dalam gambar ni. 

Hurmm mungkin aishah tak bermaksud apa-apa bila upload gambar-gambar ni. Mungkin pada dia gambar ni menarik untuk dikongsikan dengan kawan-kawan facebook. Tapi aishah patut fikirkan jugak perasaan orang yang terlibat dalam majlis pernikahan ni iaitu ally iskandar. Apa akan jadi kalau ally atau lebih parah lagi, farah lee isteri ally ternampak gambar ni? Akibatnya, tentu ally akan fikir bukan-bukan pasal aishah dan farah lee pulak akan fikir bukan-bukan pasal ally. Jadi pada aku agak tak molek sebenarnya upload gambar-gambar pernikahan ni. 

Anyway, aku harap aishah akan fikirkan semula kesan muat naik gambar nikah ni sebab gambar ni jugak melibatkan pihak lain - ally iskandar yang sudah berumah tangga. 


Sumber : Beautifulnara.com

Ranking: 5

{ 1 comments... read them below or add one }

Anonymous said...

SAWANNNNN la tue...gediks..x yah la upload dahh...buang je jauh2..aiseyyyy apela motif dia...kalau aku aku maluuuuuuuuu..kan org dah mgata2


14 May 2012 at 14:36